Vår stuga

En stuga för alla


En nybyggd stuga på södra Öland. Nära till både Kalmar sund och Ölands stora allvar.

Stugan är 4-bäddars plus en bäddsoffa vilket ger plats till 6 personer. I stugan finns kök med ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn inklusive diverse köksartiklar. Även tallrikar, glas och bestick till dom yngre barnen. En toalett med dusch och tvättmaskin samt ett allrum där man kan slappna av efter en lång & härlig dag. Wi-fi finns också som ingår i priset och är fritt att använda. En liten veranda vid ingången och till sommarkvällar eller mornar finns även en altan. I stugan finns också en braskamin.

För dig som inte riktigt har koll på aktiviteterna här på södra Öland finns både flygblad, tidningar samt vår egna lilla guide. I dessa finner du olika sevärdheter som enligt oss och många andra är värda ett besök.

300 meter ifrån stugan finner du Kalmar sund där man kan ta en härlig promenad och väldigt vackra bilder! Bakom huset finns det fina vägar som leder dig upp till alvaret.

Husdjur är tillåtna i stugan då vi själva har hund. Stugan är inte handikapps anpassad men har stor yta vilket gör att det finns möjlighet för rullstolsburna att bo där. Städning ingår inte i priset utan läggs till ifall man inte vill städa själv.


Priser:

Högsäsong v. 25-33

7500kr/vecka

Lågsäsong v. 34-24

750kr/dygn

4800kr/vecka